8 mei 2005 -Dag 11: Homestead-Key West

p000185

Vanmorgen lekker buiten gegeten in het ochtendzonnetje. Na het eten gingen Timo en Stijn nog even in de speeltuin en konden wij alles opruimen.

Rond 09.45 uur vertrokken naar de Keys. Eerst door Key largo. Hier zag het er maar druk en rommelig uit. Later op de weg werd het wel mooier: lange bruggen, mooi blauw water, veel kleine groene eilandjes. Onderweg nog ergens gestopt waar 2 vissers barracuda’s aan het schoonmaken waren. Timo en Stijn stonden er met hun neus bovenop, vanzelfsprekend. Erg smakelijk gezicht!

Wat verderop kwamen we bij Sugerloaf Key. De camping van KOA viel wel wat tegen. Toen doorgereden naar Boyd’s Campground. Hier waren de plekken groen en met schaduw. Je mocht zelf een plek uitkiezen. Dus dat werd er één met palmbomen en gras. Ook nog uitzicht op zee. Hier lekker gezwommen en ’s avonds lekker gewandeld. Er was een kleine pier waar je zo de vissen zag zwemmen

our-campsite

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA