9 mei 2005 -Dag 12: Key West

250px-Southernmost_point_key_west

De bedoeling was om op tijd in Key West te zijn vandaag. Helaas kwam er maar 1 bus in het uur en aangezien die ene bus net voor onze neus wegreed, duurde dit wachten erg lang!

Uiteindelijk, na bijna een uur, stapten we in de bus. Een dik half uur later stonden we in old town Key West.

keywest-banner

Na wat rondgekeken te hebben bij allerlei winkeltjes besloten we om op de Old Town Trolley te stappen. Op allerlei plekken kun je dan uitstappen. Dat was best interessant. Ook het Hemingway House (opnames James Bond, License to Kill) gezien en de Southern most Point. Het meest zuidelijke puntje van Noord-America en 90 mijl richting Cuba. Bij dit laatste moest je gewoon in de rij om een foto te maken. Corné nam nog een foto van een aantal Japanse toeristen.

Het was erg warm vandaag, dus de kids waren snel moe. Het gevolg was dat ze allebei in de trolley in slaap vielen. Bij stop nr 7 even bijgekomen op het strand. Timo had een lekker druipijsje op. Na zo’n 3 kwartier weer op de trolly voor de volgende stop en uiteindelijk aan het einde van de middag terug bij stop 1. Hier nog wat gewinkeld en bij Burger King gegeten. ’s Avonds richting Mallory Square.

mallory-square

 

Hier wachten op de zonsondergang. Iets wat hier erg populair is en dus ook erg druk. We zagen een groot cruiseschip wegvaren en we zagen ook de shows van allerlei straatartiesten. Timo mocht nog een hoepel vasthouden in een showtje. Wel spannend!

We waren erg laat terug, want natuurlijk was het weer wachten op de bus. Rond 10.00 uur sliepen de boys pas en wij niet veel later.

Veel mooie oude huizen gezien, hippies, blitse auto’s, zon, winkeltjes , schelpen,……

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA