7 mei 2005 -Dag 10: Naples-Everglades-Homestead

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAmiami-everglades-campgrounds

 

Vanmorgen wilden we vroeg vertrekken, want het zou een lange rit worden. De kinderen dachten er anders over en sliepen uit tot tegen 08.00 uur. Nou ja, dan maar iets later op pad.

De weg door de Everglades was erg mooi: veel groene vlaktes, mangroves, vogels en alligators. Onderweg nog een stop gemaakt bij Wootens voor een airboat tochtje.

 

 

IMG_2442

Toen we aan het wachten waren op de boot, zagen we al volop alligators in het water liggen. Ook een hele grote. Ze deden verder niets dan een beetje liggen. Het varen met de boot was wel erg spannend! Hij ging hard en maakte veel lawaai, maar de kids hadden er plezier in. Onderweg nog wat alligators en een gier gezien.

Even verder op de Tamiami Trail kwamen we langs een visitors centre van Big Cypress Reserve. Hier even rondgekeken. Buiten was een houten brug over een soort vijver waar ook veel alligators in zwommen. Buiten zat ook een grote sprinkhaan. Nu doorgereden naar de Miami EverGlades Campground. Dat was een mooie grote camping. Timo had nog gefietst op een ligfiets. ’s Middags nog gezwommen en in de speeltuin gespeeld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA