6 mei 2005 -Dag 9: Ft. Myers-Naples

4794623f-6007-4e4a-8b23-7e3e060520e2photo215ce4c5-fdb5-4239-a18b-3535085b57aa

KOA Naples Marco Island

Lekker buiten ontbeten met uitzicht op zee. Eigenlijk jammer om hier weg te gaan. Rond 10.00 uur op weg naar Naples. Eerst teruggereden naar Sanibel Island. Hier stikte het van de schelpen op het strand. De vogels en pelikanen stonden te wachten op de vis van de vissers.

We pakken dit keer de weg langs de kust en rijden dwars door Naples. Leuk stadje. We gingen naar de KOA Naples Marco Island. Hier is Timo met Corn√© nog ‘ in the pool’ geweest.

We boffen wel, want vandaag (en vooral vanavond) is er een Harley meeting. Genoeg te zien en ook genoeg lawaai van de bikers. Rond 4 uur nog naar Naples terug gegaan om wat te winkelen. In het Old Town Naples nog een grote ijsco op. Stijn zat weer eens helemaal onder. Schoon shirtje halen dan maar. Toen doorgewandeld naar Tin City. Dit ligt in de haven en heeft allemaal kleine winkeltjes. Hier zagen we ook nog 2 dolfijnen in het water spelen. Op de weg terug nog bij McDonalds gegeten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA