5 mei 2005 -Dag 8: St. Petersburg-Ft. Myers

red-coco0001-e1361486901570

 

Red Coconut RV Park

Het is bewolkt, maar droog! Na het ontbijt en de eekhoorntjes voeren, weer op weg naar Ft. Myers.

Ook via de grote brug van Tampa gereden. Daarna naar het zuiden, Uiteindelijk zagen we het weer steeds verder opklaren. We kozen niet voor Fort Myers Beach, maar voor Estero Island. De naam zegt het al. Overal op dit smalle schiereiland staan leuke beach huisjes in allerlei kleuren. Het RV park hadden we snel gevonden.

We stonden met de camper vlak langs het strand. Ideaal. ’s Middags dus lekker op het strand geweest. Er lagen veel schelpen. Ook grote met krabbetjes er nog in. Uiteindelijk hadden Timo en Stijn allebei alleen de zwembroek aan en stonden ze lekker in de Golf van Mexico. Stijn durfde eerst niet, hij liep steeds snel weg bij iedere golf. ’s Avonds in de camper gegeten, aardappeltjes met groente en vlees. Ook lekkere popcorn op. Deze was ┬ásnel klaar in de magnetron.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA