4 mei 2005 -Dag 7: Orlando-St. Petersburg

indianrocksbeach

Vanmorgen lekker rustig aan gedaan na het geweld van gisteren in Disney. Op ons gemak gegeten en opgeruimd. Het was wel wat regenachtig naar Tampa. Dit was ” één rechte weg” , dus kun er weinig mis gaan qua route.

We reden dwars door Tampa heen, over een lange brug, richting St. Petersburg. Toen nog even gestopt bij een supermarkt. In de stromende regen gauw even wat brood gehaald. Het weer zat niet echt mee.

We waren al rond 13.00 uur op het RV park Indian Rocks Beach Resort. Nou ja, resort. Een vrij klein park. Wel tegen het strand aan. Helaas nog steeds regen, eerst eten dan maar. Lekker eitje gebakken. Rond 15.00 uur was het zo goed als droog. Eindelijk naar buiten. We zijn lekker op het strand gaan wandelen. Er zaten veel vogels, grote reiger, pelikanen, strandlopertjes. Ook lagen er grote stukken schelp. Die heeft Timo verzameld. Stijn durfde niet zo goed bij het water te komen. Hij viel ook nog languit in het zand met zijn snoepje.

Daarna nog lekker buiten gezeten. Timo had in de plassen gespeeld en zag er dus erg schoon uit, niet dus! Stijn was, vanzelfsprekend, ook in een plas gevallen.

’s Avonds lekker macaroni op en de kids gedoucht. Rond 20.45 uur lagen ze op bed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA