30 april 2005 – Dag 3: Palm Beach-Titusville

KOA-Campground-in-Mims-Florida1

Vanmorgen was iedereen gelukkig niet zo vroeg wakker. Rond 07.00 uur uit bed en lekker buiten bij de picknicktafel ontbeten. De kinderen konden nog even buiten spelen en daarna zijn we op tijd vertrokken naar Titusville. De reis verliep voorspoedig. Totdat rond 11.00 uur plotseling de camper een klapband kreeg. Dat was schrikken!! Gelukkig kon Corné de camper goed op de vluchtstrook krijgen. En daar sta je dan….langs de snelweg. Alle joekels van vrachtwagens zoeven langs je heen. De camper schudt. na telkens na een half uur bellen komt uiteindelijk een monteur aanrijden. Gelukkig. Dit heeft wel zo’n 2,5 tot 3 uur geduurd. Timo en Stijn vonden het wel prima. Overal zien ze wel iets leuks. Dat het hier super gevaarlijk was, hadden ze niet door.  We zijn maar een eindje verderop in het gras gaan zitten. Ook kwamen nog 2 State Troopers langs, om te vragen of we “allright”  waren.

Na dit vervelende oponthoud weer op de weg. Bij Melbourne van de snelweg afgegaan en de camper geparkeerd bij Melbourne Beach. Lekker even op het strand geweest en bij Wendy’s gegeten. Toen het laatste stukje gereden naar de camping, KOA Cape Canaveral.

Rond 18.00 uur kwamen we aan. De kids konden nog lekker even spelen en eekhoorntjes kijken! Die lopen hier overal. Rond 21.00 uur lagen ze op bed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA