1 mei 2005 – Dag 4: Titusville-Kissimmee

Sandcastlesales12101092801

Vanmorgen bij Denny’s ontbeten. Corné had een stevig ontbijt! De rest had iets met French toast. De koffie werd telkens bijgevuld.

Hierna op weg naar John F. Kennedy Space Centre. Een mooi gebied met heel veel vogels en alligators. Die hebben we nu voor het eerst gezien. In het park veel raketten gezien. Vooral het gebouw met de Apollo 8 was mooi. Ook mooie uitzichten vanaf een toren op de plekken wassr de Space Shuttle altijd opstijgt. Timo en Stijn moesten overal inzitten en op klimmen.

article-new-thumbnail_ehow_images_a05_rq_8d_resorts-cape-canaveral_-florida-1.1-800x800

 

Na de bustour zijn we vertrokken richting Kissimmee, zo rond 15.00 uur. Je zag overal de afslagen voor Disney al. Toen van de weg af. De camping was niet makkelijk te vinden. Hij stond ook nergens aangegeven. Opeens, de moed al bijna opgegeven, stonden we bij een stoplicht op de International Drive recht onder een joekel van een reclamebord: Tropical Palms RV Resort. Hè hè, op het nippertje toch nog gevonden. Een grote camping met mooi zwembad en een mooie winkel. Het was al vrij laat, dus bij McDonalds gegeten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA