2 mei 2005 -Dag 5: Orlando

4645843952_9f48a44b95

’s Morgens moesten we snel zijn, want om 08.30 uur stond de shuttle klaar die ons naar Disney zou brengen. Ehhh…naar Epcot. Daar moesten we wachten op de shuttle naar Disney’s Animal Kingdom. We waren er dan ook pas rond 10.30 uur binnen. Stijn was al behoorlijk chagrijnig! Dit duurde wel even voordat dit over was.

Het is een mooi park: mooie aangelegde natuur, niet zoveel dieren, wel veel shops en restaurantjes. Er waren voor onze kinderen ook niet zoveel attracties.

Stijn klaarde weer op toen hij de geitjes kon aaien, vooral de staart was leuk. Ook de Kilimanjaro Safari Tour was mooi. Dit vind Timo heel leuk. Het leukst vonden de kids de Lion King Show. Die was dan ook erg gaaf.

’s Avonds naar huis met een Simba en oom Scar knuffel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA