11 mei 2005 -Dag 14: Key West-Miami Beach

miami-beach-florida11

 

Vanmorgen rond 09.45 uur vertrokken naar Miami Beach. Als je de US1 zou volgen, was het één rechte weg. Over die weg deden we wel bijna een uur voordat we er ook echt waren. De camper konden we snel kwijt aan de Ocean Drive. Dit hadden we niet verwacht. We hadden een heel stuk langs de boulevard gewandeld. Later overgestoken en door het parkje teruggelopen. Ook nog even op het grote strand van Miami Beach geweest. Het was hier wel erg heet, Wat later onder de schaduw nog wat gegeten en gedronken.

Hierna nog naar Lincoln Road gelopen om te gaan winkelen. Hier zijn we maar even geweest. Het was best ver lopen en erg warm. Bij de Mac nog een ijsje genomen. Alsof Stijn het rook werd hij wakker op het moment dat we de drempel van de Mac overgingen. Ook nog koekjes gekregen van een oud vrouwtje.

Daarna terug naar de camper. We gingen naar Bayside. Ook hier kon je lekker winkelen, vooral in de Disney Store en in de haven rondkijken. Het zeg er allemaal gezellig uit en we hebben ’s avonds bij Denny’s gegeten. We waren vrij laat terug op de camping. Helaas was dit onze laatste vakantiedag. Morgen wacht een lange dag op Miami Int. Airport.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA