28 april 2005 – Dag 1: Amsterdam-Miami

WELCM_EFEA_1_E

Om 10.00 uur al vertrokken naar Schiphol. Gelukkig maar, want paspoortcontroles en wachten op de bus duurden erg lang. Na wat rondwandelen en frietjes, gingen we eindelijk aan boord. Timo had de hele ochtend al geen geduld meer.

Om 15.15 uur stegen we op. De vlucht verliep prima. De kinderen hebben zich netjes gedragen; lekker gespeeld, op tijd wat te eten. Stijn vermaakte zich prima in de gangpad met ” gek doen” . Timo had ook nog even geslapen.

Om 19.00 uur landden we op Miami International Airport (01.00 uur NL tijd). Toen begon het lange, lange wachten. Vooral bij de paspoorten; vingerafdrukken en foto maken, allerlei papieren checken. Daarna de koffers zoeken. Die hadden we al snel.

We moesten toen wel weer een uur wachten op de shuttlebus naar ons hotel. Eindelijk waren we rond 21.45 uur in het Hotel Holiday Inn Miami Airport. Dat is dus 03.45 uur Nederlandse tijd! Stijn hebben we al slapend in bed gelegd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA